La capatul drumului catre tine...ma vei gasi pe mine !

Bine ati venit !

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte

» Jurnal thats_life ( eddy)
Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life

» Suntem in aceeasi barca !
Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life

» Despre Biblie !
Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life

» Omul in afara trupului
Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life

» Egoismul !
Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life

» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life

» Despre iubire !
Mar Feb 25, 2014 10:36 pm Scris de thats_life

» O singura inima,o singura minte.
Mar Feb 04, 2014 8:08 pm Scris de thats_life

» Echilibru : Lumea materiala- Lumea spirituala
Lun Ian 20, 2014 7:43 pm Scris de thats_life

Parteneri

forum gratuitConectare

Mi-am uitat parola


  Dumnezeu iti vorbeste in orice clipa !

  Distribuiţi
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Dumnezeu iti vorbeste in orice clipa !

  Mesaj Scris de thats_life la data de Sam Ian 19, 2013 11:34 am

  O persoană care face propriile sale eforturi se salvează de suferință și economisește timp. Suferințele de care s-a ferit, ce se înmulțesc în timpul pe care l-a salvat, îi oferă un avantaj imens în concordanță cu intensitatea suferinței pe care a evitat-o. Și cu toate acestea, cineva are nevoie să adune un alt factor inclus în această formulă, Creatorul. Prin această stare El îți oferă posibilitatea de contact cu El, dar tu degradezi oportunitatea și nu mergi spre conexiune.

  Toate aceste oportunități pe care le-ai degradat și nu le-ai realizat se acumulează în tine, ca pedeapsă, din moment ce nu ai vrut să acorzi atenție faptului că a fost un apel care a venit de la Creator. Mai degrabă, le-ai transformat într-o problemă obișnuită, care a venit de la rude sau de la un prieten care te-a insultat.

  N-ai văzut că Creatorul și-a trimis mesagerul la tine, și în funcție de nivelul tău, ar fi trebuit să recunoști asta. Deci, ce propui să faci cu tine in această situație? Suntem obligați să dăm altora câteva lovituri, ciupituri, astfel încât să simți că nu sunt întâmplători toți acești oameni care te înconjoară, ci totul vine de la Creator, deoarece nu este nimeni altul în afară de El.

  Este așa pentru că te afli într-o stare de inconștiență și nu simți. Ai nevoie să fii adus înapoi la conștiință, astfel încât să poți să te ridici la nivelul următor.


  Astfel, ai nevoie să vezi întreaga lume ca îngeri-fie ei buni sau răi, ceea ce înseamnă cu senzații plăcute sau neplăcute – îndrumându-te spre calea cea dreaptă. Ei pot fi rudele sau copii tăi, cei care-ți ating inima, sau pot fi total străini, sau poate fi un oarecare eveniment în lume.

  Indiferent în ce formă vine la tine-prin intermediul soției tale, copiilor tăi, prietenilor tăi, poliției, managerului de la locul de muncă, a problemelor de sănătate, vremii sau știrilor-trebuie s-o accepți ca manifestări diferite ale Creatorului. El este Cel care stă în fața ta și întreabă: “Ei bine, când vii la Mine? Eu vreau așa de mult să te îmbrățișez! Vino, urcă deja muntele meu!” Cu toate acestea, îți întorci spatele la El și te uiți în jos. Nu acorzi atenție faptului că întreaga lume este limba Creatorului, care vorbește cu tine.

   Acum este: Mier Ian 16, 2019 6:01 pm