La capatul drumului catre tine...ma vei gasi pe mine !

Bine ati venit !

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte

» Jurnal thats_life ( eddy)
Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life

» Suntem in aceeasi barca !
Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life

» Despre Biblie !
Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life

» Omul in afara trupului
Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life

» Egoismul !
Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life

» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life

» Despre iubire !
Mar Feb 25, 2014 10:36 pm Scris de thats_life

» O singura inima,o singura minte.
Mar Feb 04, 2014 8:08 pm Scris de thats_life

» Echilibru : Lumea materiala- Lumea spirituala
Lun Ian 20, 2014 7:43 pm Scris de thats_life

Parteneri

forum gratuitConectare

Mi-am uitat parola


  Toate schimbarile sunt in interiorul meu, nu in afara mea

  Distribuiţi
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Toate schimbarile sunt in interiorul meu, nu in afara mea

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mier Oct 10, 2012 6:40 pm

  Omenirea s-a dezvoltat cu timpul, dar în ce direcţie? Dacă ne uităm la natura, vom vedea că aceasta tinde spre echilibru. Căldura şi frigul, presiunea şi vacuumul se echilibreaza reciproc.

  Toate fenomenele naturale tind spre echilibrul forţelor şi incluziune reciprocă, astfel incat aceasta este starea cea mai constantă şi stabilă, care este libera de presiune. În cele din urmă, totul se va echilibra. Prin aceasta, putem înţelege ceea ce inteleptii ne spun despre situaţia noastră şi despre faptul că trebuie să ajungem la o stare de echilibru cu Creatorul, cu natura generala, deoarece Creatorul şi natura sunt acelaşi lucru.  Ce înseamnă a ajunge la o stare de echilibru cu El? Creatorul este atributul daruirii si dragostei, iar noi trebuie să ajungem la acelaşi lucru, fie ca ne place sau nu. Creatorul în mod constant ne daruieste, iar din interior, operează “motorul” ego-ului nostru în creştere, astfel încât să simtim în mod constant că suntem sub o presiune tot mai mare, într-o stare care este din ce în ce mai dezechilibrata cu Creatorul.

  Acest lucru ne obligă să facem ceva. Până acum şi de-a lungul istoriei noastre, însemnand dezvoltarii noastre, am încercat sa echilibram presiunea, cu ajutorul unor diferite tehnologii, structuri sociale, obiceiuri şi mijloace pentru a ne proteja de căldură şi frig, de presiune si de alte astfel de schimbări.


  Natura este constantă, în timp ce noi ne dezvoltam permanent din interior printr-un lanţ de amintiri-inregsitrari, care se schimba mereu. Rezistenţa noastră faţă de natură creşte tot timpul.


  Toate schimbările au loc în interiorul nostru. Chiar dacă vedem o lume externa care se schimbă, cum ar fi perioadele geologice şi istorice, generaţiile, sau indiferent ce, toate acestea au loc în interiorul nostru.


  Noi radiem această realitate exterioară, deşi nu este de fapt nimic in exterior. O persoană este o “cutie” inchisa, iar imaginea lumii este reprezentata în interiorul ei. Cu toate acestea, ea simte această imagine ca şi cum ar fi in exterior.


  În mod similar, ochii nostri transforma această imagine invers. Ochiul prinde întreaga lume într-un mod opus, apoi creierul o transforma din nou. Dacă ar fi sa punem ochelari speciali care fac acelaşi lucru, după un timp, creierul va obisnui cu ei şi va converti imaginea în direcţia corectă. Acest lucru ilustrează faptul că toate schimbările au loc în mine, nu in exterior.


  Permanent trebuie să încerc să-mi amintesc ca dacă ceva trebuie să fi schimbat, acela sunt eu.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Toate schimbarile sunt in interiorul meu, nu in afara mea

  Mesaj Scris de thats_life la data de Sam Oct 13, 2012 9:06 pm

  Trebuie sa intelegem ca tot ceea ce discernem, discernem in interiorul nostru, in timp ce realitatea insasi nu se schimba. Chiar si acum ma aflu in Lumea Infinitului si nimic nu se poate schimba in realitatea existenta. Singurul lucru care se schimba este propria-mi perceptie, senzatie, constientizare, intelegere si evaluare. Aceste schimbari sunt simtamintele mele.


  Este scris ca Fiecare om judeca pana la limita deficientelor sale. In alte cuvinte, eu imi ilustrez o imagine in interiorul meu conform evaluarii mele, a Lumii Infinitului. De aceea raiul si iadul, raul si binele, precum si judecata prin foc si apa sunt diferite niveluri ale atitudinii mele fata de o imagine statica, neschimbatoare


  Ne ilustram propria realitate in interiorul nostru prin atitudinea fata de o stare constanta. Totul depinde de calitatile noastre, perceptia si evaluarea Lumii Infinitului, Creatorului, Luminii, daruirii absolute.

  Raiul, iadul si diferite alte tipuri de judecata sunt toate stari ce le dezvalui in interiorul meu. Nimic nu se schimba in exterior. Totul este determinat de schimbarea ce are loc in constientizarea sau vederea mea. In alte cuvinte, totul depinde de mine si de valorile mele interne, calitati si fundamente.

   Acum este: Mier Ian 16, 2019 5:59 pm