La capatul drumului catre tine...ma vei gasi pe mine !

Bine ati venit !

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte

» Jurnal thats_life ( eddy)
Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life

» Suntem in aceeasi barca !
Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life

» Despre Biblie !
Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life

» Omul in afara trupului
Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life

» Egoismul !
Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life

» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life

» Despre iubire !
Mar Feb 25, 2014 10:36 pm Scris de thats_life

» O singura inima,o singura minte.
Mar Feb 04, 2014 8:08 pm Scris de thats_life

» Echilibru : Lumea materiala- Lumea spirituala
Lun Ian 20, 2014 7:43 pm Scris de thats_life

Parteneri

forum gratuitConectare

Mi-am uitat parola


  Ramas bun fanteziilor !

  Distribuiţi
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Ramas bun fanteziilor !

  Mesaj Scris de thats_life la data de Dum Sept 30, 2012 11:46 pm

  Daca imi imaginez ceva care este imperceptibil prin organele mele de simt, aceasta se numeste "idolatrie" De aici, este clar in ce fel de erori se afla intreaga umanitate.  Analiza mea trebuie sa fie exacta la maxim. Trebuie sa se bazeze pe date reale, pe ceea ce este tangibil, nu fantezii si presupuneri. Doar acest gen de perceptie si abordare ma va schimba si voi vedea lumea insa, din nou, in perceptii reale, `in ceva tangibil`


  Orice altceva este un joc al imaginatiei.  Doar daca incetez sa fantazez si accept ca nu exista altceva in afara organelor mele de perceptie, trebuie sa ma orientez doar princeea ce vad, voi fi obligat sa imi extind gama perceptiilor si de aceea probabil interzicerea fantazarii este necesara pentru schimbarile interioare. Multumita ei, voi revela lumea superioara in organele mele imbunatatite de perceptie.


  Si totusi, nimeni nu intelege asta!


  Este adevarat, insa exista ceea ce numim recunoasterea raului. Doar in momentul in care persoana ajunge la un maxim, la limita, cand devine de nesuportat, atunci este deschisa la schimbare.
  Umanitatea trebuie sa atinga cel mai jos nivel al credintelor si religiilor.


  De aici vine fanatismul religios modern in toate manifestarile sale. Exista un loc pentru asta. Oamenii trebuie sa ofere o expresie exhaustiva acestor abordari ale vietii. Doar atunci vor fi capabili sa treaca de la o muchie la alta sa reveleze adevarul- simplul, adevarul materialist- bazat exclusiv pe studiu si perceptiile organelor de perceptie.
  In final, oamenii vor descoperi ca toate credintele lor nu ii hranesc; nu le dau nimic. Mergi in jos fara putere pentru a trai sau a muri. Nu vi se va ingadui sa va prevedeti existenta in perceptiile voastre si atunci va trebui sa le schimbati.

  La inceput, noi ne imaginam aceasta lume prin perceptii si mergem mai departe fata sa le schimbam. Apoi, incepem sa coboram si perceptiile incep sa se ingusteze, contracteze, impinga si sa ne limiteze. Similar cu chinurile nasterii. Lumea coboara in intuneric, in neindestulare, in probleme si pericole si apoi, pentru ca nu are alta varianta, este fortata sa fuga de aceste perceptii, deoarece prin ele experimenteaza moartea. Prin ele nu mai sunt capabil sa functionez. Aici nu mai este un loc pentru a crede in ceva bun „dincolo.”


  Nu se mai poate supravietui acum. Speranta vietii de dupa moarte nu mai ajuta.


  Astazi problemle afecteaza portofelul, dar maine, sufletele, sursa puterii de viata. Oamenii din intreaga lume vor ajunge sa inteleaga ca, este necesar sa isi schimbe perceptiile.


  Cel mai important lucru este dorinta de a primi si oamenii vor trebui sa o schimbe cu cea de a darui, fara a mai crede in ceva ce nu vad cu proprii lor ochi, si nu experimenteaza ei insisi. Fanteziile nu ne vor mai fi de ajutor.


  Oamenii se vor dezvolta atat de mult incat vor simti ca sigura varianta este sa isi schimbe perceptiile

   Acum este: Mier Ian 16, 2019 6:02 pm