La capatul drumului catre tine...ma vei gasi pe mine !

Bine ati venit !

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte

» Jurnal thats_life ( eddy)
Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life

» Suntem in aceeasi barca !
Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life

» Despre Biblie !
Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life

» Omul in afara trupului
Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life

» Egoismul !
Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life

» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life

» Despre iubire !
Mar Feb 25, 2014 10:36 pm Scris de thats_life

» O singura inima,o singura minte.
Mar Feb 04, 2014 8:08 pm Scris de thats_life

» Echilibru : Lumea materiala- Lumea spirituala
Lun Ian 20, 2014 7:43 pm Scris de thats_life

Parteneri

forum gratuitConectare

Mi-am uitat parola


  Dezvăluirile lui Lisih

  Distribuiţi
  avatar
  kato.

  Mesaje : 30
  Puncte : 34
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 01/08/2012
  Localizare : Cluj-Napoca

  Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de kato. la data de Joi Sept 13, 2012 4:19 pm

  Discutam cu Lisih despre fenomenele stranii care au loc în apropierea Clujului. Ne-a promis anumite dezvăluiri privitoare la aceste fenomene inexplicabile ştiinţific, încă. Lisih are cuvântul...  Mind is The Builder
  avatar
  Lisih

  Mesaje : 68
  Puncte : 70
  Reputatie : 2
  Data de inscriere : 02/09/2012
  Varsta : 22
  Localizare : Shielia

  Re: Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de Lisih la data de Vin Sept 14, 2012 4:58 am

  nu am spus ca voi face dezzvaluiri.ci ca daca esti interesat de fenomene paranormale,te pot ajuta cu explicatii din jurnalul lui Dorstor.Asa ca intreaba,dar pe rand cate o intrebare!
  avatar
  kato.

  Mesaje : 30
  Puncte : 34
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 01/08/2012
  Localizare : Cluj-Napoca

  Re: Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de kato. la data de Vin Sept 14, 2012 2:20 pm

  Încep cu... începutul : cine a fost Dorstor ?  Mind is The Builder
  avatar
  Lisih

  Mesaje : 68
  Puncte : 70
  Reputatie : 2
  Data de inscriere : 02/09/2012
  Varsta : 22
  Localizare : Shielia

  Re: Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de Lisih la data de Vin Sept 14, 2012 6:18 pm

  Dorstor a fost(sau poate mai traieste) un tip nscut prin 1950.care avea posibilitatea de a prevedea cand moare cineva si de a opri spaimele muribunzilor punandu-le mana pe frunte.
  Cea mai mare eroare in a prezice moartea cuiva a fost de 6 ore la o distanta de 11ani.
  cand si-a descoperit calitatile a fost socat si chiar impotriva lor.A fost testat in Romania in spitale,dar cam in secret pt caera epoca comunista-atee.Ion Tugui care a luat cu el legatura dupa revolutie de la voi il considera fenomende antologie.Avea o pregatire medie in civilizaria liniara actuala,dar intre timp fusese contacta de Marele Heraclid Alb,din ascetiidinsanctuarele subterane de acum ,cae provin din sacerdotii lui Deceneu.Acestia au penetrat partial in in pentadimensional.Au incercat sa il instruiasca si sa il integreze in structura lor si l-au instruit pana la jumatatea treptei intai de cunoastere.ar mai incolo a refuzat sa colaboreze cu ei,pt ca intre timpincepuse sail intereseze si crestinismul.Ajunns insa la grad de cunoastere heraclidica 6 prin capacitatea de a prelua informatii din Campul universal de stocare vibratorie a informatiilor!
  Find o fire care dorea corectitudinea s-a acomodat greu,dar era un foarte bun luptator cu trupul si chiar fbun manuitor de arme albe si neconventionale.Intr-un timp.urmand a apara un prieten a fost printre beduinii din jurul Najd-ului,si s-aocupat si de vanatoarea de serpi.bunicul care l-a cunoscut atunci,spunea,ca era asa de rapid incat prindea serpi veninosi chiar intrimpul atacului ,de sub cap,si apoi ii musca langa mana sa si le smulgea carnea rupand nervii.A antrenat o serie de makedoni trecutila islam pt diferita garzi de corp pt seicii de acolo.Dar dupa un timp a a fost indoctrinat de crestini si considera ultima oara and l-am vazut viata lyui trecuta un mare pacat,Asa ca crestinii l-au luat al lor si in ultima vreme era un fel de ascet carevorbea de mila,iubire si alte chestii de astea ale oamenilor slabi!cred ca ar asvea acum vre0 62 ani,dar de 2 ani nu mai stiu daca mai traieste sau nu!
  In perioada incare a fost in contact cu heraclizii a scris un jurnal in care sunt multe chestii interesante si sunt elemente dintr-o stiinta diferita de acivilizatia noastra liniara!
  avatar
  kato.

  Mesaje : 30
  Puncte : 34
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 01/08/2012
  Localizare : Cluj-Napoca

  Re: Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de kato. la data de Vin Sept 14, 2012 6:40 pm

  Ce naţionalitate şi pregătire religioasă are Dorstor ? Am înţeles că el avea anumite capacităţi paranormale dinainte de a fi iniţiat de heraclizi, dar nu am înţeles dacă le avea din naştere sau o altă iniţiere, din religia părinţilor sau ceva asemănător.  Mind is The Builder
  avatar
  Lisih

  Mesaje : 68
  Puncte : 70
  Reputatie : 2
  Data de inscriere : 02/09/2012
  Varsta : 22
  Localizare : Shielia

  Re: Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de Lisih la data de Vin Sept 14, 2012 11:04 pm

  Nu stiu prea bine biografia lui,dar se pare ca a fost initiat cumva inainte.Era roman si cand l-am cunoscut eu ,parea atrasde vechiul cult al lui Zamolxis.cauta daca poti,cartea ,,Introducere in paranormal;;a lui Ion Tugui si vezi spre sfarsitul volumului 2 ca trateaza despre ceva despre el,>e adevarat ca multe sunt acolodin surse de mana a doua,dar unele sunt tari,pt ca tugui a avut intai acces la documentele pe care oameni de stiinta le-au facut studiind pe acest Dorstor,.si apoi l-a gasit si corespondat cu acest Ion Tugui.iar in afara tarii tugui spune la o manifestare paranormala ca prima oara cand la contactatat la telefon pe D,ia cerut sa ii explice ceva in scris.Auitat sa ii dea adresa/A doua zi l-a sunat iar sa-i souna adresa ,dar acesta a spus ca nu e nevoie pt ca deja i-a scris .Si...i-a spus adresa exacta de la peste 500km,desi tugui se mutase in casa noua acolo de 4 zile numai!
  deci te rog cauta informatii acolo.Eu am doar avantajul ca detin o copie a jurnalului acestuia,(dar cercetatoriiau mult mai multe informatii )si faptu;l ca bunicul il cunostea bine si impreuna cu tata au vtrut sa invat ceva de la acesta!

  Continut sponsorizat

  Re: Dezvăluirile lui Lisih

  Mesaj Scris de Continut sponsorizat


   Acum este: Mier Ian 16, 2019 5:59 pm