La capatul drumului catre tine...ma vei gasi pe mine !

Bine ati venit !

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte

» Jurnal thats_life ( eddy)
Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life

» Suntem in aceeasi barca !
Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life

» Despre Biblie !
Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life

» Omul in afara trupului
Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life

» Egoismul !
Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life

» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life

» Despre iubire !
Mar Feb 25, 2014 10:36 pm Scris de thats_life

» O singura inima,o singura minte.
Mar Feb 04, 2014 8:08 pm Scris de thats_life

» Echilibru : Lumea materiala- Lumea spirituala
Lun Ian 20, 2014 7:43 pm Scris de thats_life

Parteneri

forum gratuitConectare

Mi-am uitat parola


  Jurnal thats_life ( eddy)

  Distribuiţi
  avatar
  Eliana

  Mesaje : 70
  Puncte : 78
  Reputatie : 4
  Data de inscriere : 26/11/2012
  Localizare : Dincolo de nori

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de Eliana la data de Mier Noi 28, 2012 7:46 am

  Ai postat atat de multe lucruri minunate pe acest forum, ca nu stiu ce sa citesc mai repede, le voi citi, asta necsita ceva timp.
  Bucurii sa ai!  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Fericită că Dumnezeu locuieşte în inima mea! [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Joi Noi 29, 2012 10:24 am

  Eliana a scris:Ai postat atat de multe lucruri minunate pe acest forum, ca nu stiu ce sa citesc mai repede, le voi citi, asta necsita ceva timp.
  Bucurii sa ai!


  Daca iti face placere,citeste atunci cand ai timp,simte`te libera sa intervii oricand doresti ...


  Binecuvantare de Sus sufletului tau !
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Vin Dec 07, 2012 9:59 pm

  Ma gandesc la cat de egoist poate fi omul si ce judecati poate emite legat de aproapele sau .
  Sunt unii care se cred atat de credinciosi Domnului incat incep sa emita pretentii ,incep a face calcule legate de ce merita unii si ce nu merita unii de la Dumnezeu ,si sunt chiar ferm convinsi ca ei sunt cei care vor ocupa scaunele Raiului .
  Acestia nu dau nici o sansa pacatosilor ,ei au toate sansele din lume pentru ca ei fac,pentru ca ei cred,pentru ca ei iubesc.
  Singura motivatie pe care o au pe calea spirituala nu este altceva decat frica si rasplata .
  Pacatosul in aceasta situatie arata o mult mai mare compasiune fata de preadreptii credinciosi care stau pe scaunele imaginare ale raiului pe care si`l doresc cu atata ardoare .


  Dumnezeu este Mila, Bunatate ,Dragoste ,Rabdare ,Iertare *daca e ceva de iertat* ....si tot ce a iesitr din El se va intoarce la El fara dar si poate .


  Le dau o sansa egala tuturor celor care s-au nascut dintr-Unul Dumnezeu ,de la care sunt Toate si din care se trag Toate. Teama este un inceput de Drum .
  Teama de Dumnezeu ,Teama de faptul ca vei ajunge in Iad ,Teama de pedeapsa ,este un inceput de drum care te va indrepta Catre Dumenzeu mai ,Aproape de El si vei descoperi ca nu ai de ce sa iti fie Teama .


  Ajungi sa Iubesti .... Iubirea este Desavarsirea. In dragoste nu este Frica.Dragostea desavarsita izgoneste frica .
  Biblia are un rol foarte important .
  Cei care au avut dorinta de putere dorinta de a supune,dorinta de a stapani peste un altul ,s-a folosit de naivitatea oamenilor, de credinta lor ,de slabiciunile lor ,pentru manipulare ,pentru control pentru inrobire .


  Inainte sa crezi ceva ,pune la indoiala tot ce auzi ,tot ce citesti ,uita tot ced ai invatat ,dezbraca`te de orice influenta, elibereaza`te de orice conditionari ,si apropie`te de Dumnezeu cu o inima sincera si El se va descoperi Tie.
  Dumnezeu nu pedepseste ,tu te pedespesti singur prin faptele tale .
  Orice fapta pe care o faci ea va avea un efect in viata ta ,daca nu acum atunci mai tarziu cand vei uita de ea si cand nu vei mai fi in stare sa faci legaturile faptelor tale ,cand nu vei mai fi in stare sa vezi cauzele .
  Vei vedea doar efectele dar nu vei intelege cauza .Vei da vina pe altii ,numai pe tine nu . Vei spune ca esti pedepsit de Dumnezeu ,dar esti pedepsit de tine ,de faptele tale . Si lucrurile acestea se vor intampla pana vei deschide ochii .
  Esti un copil ,caruia i se spune ca nu este bine ceea ce face si tu continui sa faci aceleasi lucruri. Cel mai bine este sa faci greseli si sa fii atent la efectele faptelor tale .Aceste lucruri te vor indrepta in viitor .Vei descoperi cum sa lucrezi ,vei fi atent la actiunile tale ,vei fi atent la gandurile ce le primesti ,vei fi atent la ce dorinte se nasc in tine si le vei corecta ,vei actiona la modul corect in care efectul nu va fi decat benefic.


  Dumnezeu este iubire. Dumnezeu nu pedepseste ,El nu este decat Daruire .
  Sunt atat de multe versete biblice care aparant pot sa contrazica ceea ce spun eu de exemplu legat de pedeapsa .
  Pavel ne spune : Dumnezeu pedepseste pe cine iubeste.
  Toti se leaga de cuvinte biblice fara sa le inteleaga sensul, fara sa tina cont de cel care le`a scris ,fara sa tina cont de faptul ca este o scrisoare adresata cuiva ,fara sa tina cont de cel caruia i-au fost adresate cuvintele la vremea potrivita ,fara sa tina seama de context si alte lucruri .
  Este usor sa vii cu verste memorate dar neintelese. Astfel si-au prins urechile multi cunoscatori (memoratori) ai bibliei ,dar departe de intelesul duhovnicesc al ei ,al cuvintelor .Citim in romaneste Biblia si avem impresia ca intelegem .
  Dar in realitate nu vorbim aceeasi limba .Ne folosim de aceleasi cuvinte dar sensul lor adanc nu este inteles de orisicine .
  Nu este o lauda ,ci este un semnal de alarma pentru cei care cred ca au ajuns sa cunoasca ceva ,chiar si Pavel le spune :
  Cei care au ajuns sa creada ca stiu ceva aceia inca nu au ajuns sa cunoasca pe deplin .
  Pavel are o vorbire greoaie ,si foarte greu de inteles .O recunoaste chiar si Petru cand spune despre Pavel care are o vorbire adanca si cu greu de inteles pentru unii.


  Ce faci tie iti faci ,ce dai tie iti dai . Este un proverb care se aplica in viata fiecaruia dintre noi .
  Tu te rasplatesti singur .Rasplata ta este efectul faptelor tale .Iadul in care esti nu in care vei ajunge este distanta dintre tine si Dumnezeu .Cu cat esti mai departe de Dumnezeu ,cu atat esti mai adanc in Iad. Cu cat esti mai aproape de El cu atat esti mai aproape de Rai .


  Deci ,fiecare dintre noi are sanse egale .In spiritualitate totul este egal . Nu e nimeni mai sus sau altul mai jos .Toti suntem la fel .Nu suntem miliarde,suntem doar Unul .Un singur suflet Adam ,care a fost impartit .Daca nu acum ,mai tarziu veti intelege acest aspect. Cand crezi despre un altul ca el este pacatos ,aceasta judecata este de fapt despre tine.
  Individualitatea a fost creata pentru ca corectia egoismului sa fie mai usoara .E ca si cum Unul singur nu ar putea duce o anumita greutate insa cei multi o vor duce ,greutatea fiind impartita de la Un Suflet la miliarde .La corectia finala sufletele se vor reintregi asa cum a fost de la inceput in Adam Singurul,Unul-OMUL.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Lun Ian 14, 2013 12:44 pm

  Un An Nou ,un nou inceput , Smile am trecut cu bine de 2012 , multi eram nerabdatori sa vedem ce se intampla ,Slava Domnului ca totul e ok Smile
  A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe aici . Adevarul este ca uneori simti ca nu mai ai ce spune ,simti nevoia sa mai taci ,sa mai recitesti ,sa mai citesti pe altii sa revii intr`un final .
  Mai frate si se tot vorbeste de o vreme incoace ,despre spiritual ,este o asa explozie de idei si dezbateri ,despre iluminare ,despre constienta despre cate si mai cate,despre una despre alta si in final despre iubire .
  Facem ce facem si ajungem la iubire ...iubirea fara de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu . Smile


  Ce sa spun ..... sa ne ajute Dumnezeu la aceasta ,sa ne iubim unii pe altii .
  Cunostinta ingamfa pe cand dragostea zideste .


  Toti vorbim despre ea ,insa oare cati stiu cu adevarat ce este iubirea ?
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Vin Ian 25, 2013 9:31 am

  Atunci când percep întunericul la fel ca lumina, căderea ca o urcare, când realizez că totul vine dintr-o singură sursă şi asta numai pentru a ne conduce pe noi înainte, atunci sunt fericit în mod egal şi la urcări şi la căderi. Sunt chiar mai fericit în cazul căderilor, pentru că prin ele văd că avansez.


  O ascensiune poate proveni şi din altă parte, ca de exemplu din mituirea egoului. O cădere însă, va fi cu siguranţă benefică pentru că Faraonul mă aduce mai aproape de Creator.

  Ar trebui să mă bucur imediat când apare o cădere, cu toate că sunt momente de îngreunre a inimi şi de confuzie pe care nu le pot stăpânii. Dar în momentul în care observ că sunt detaşat, deconecat de spiritualitate, momentul în care realizez că am fost „aruncat în afară” pentru poate un sfert de oră sau deja de o oră, sau o jumătate de minut sau chiar o secundă, sunt fericit. Astfel, am recunoscut problema.


  A fost creată de Sus, dar i-am atins esenţa şi sunt bucuros pentru că sunt sigur că am obţinut o nouă adâncime şi că acum o „sanctific”.

  Reiese deci că nu merg pe un drum spart, care este încurcat şi denivelat, ci pe un drum minunat. Şi este cu adevărat aşa. Eventual, ne vom schimba doar perspectiva asupra lumii. În această nouă imagine, în măsura în care acceptăm ceea ce se întâmplă, descoperim sistemul de conducere şi Providenţa, forţa conducătoare, iar apoi, deodată, perfecţiunea se deschide în faţa noastră…
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mier Ian 30, 2013 8:45 pm

  Câteodată, prin revelarea egoului înăuntrul meu, simt că nu pot să scap de el, că nu pot să ajung la scopul propus.


  Este adevărat. Dar asta reprezintă deja următorul nivel. De exemplu, ieri i-am cumpărat unui prieten un cadou și am crezut că il iubesc cu adevărat și că de asta i-am fost așa devotat. Iar astăzi descopăr că nu am înțeles ieri: Reiese că am acționata așa pentru că am calculat lucrurile în beneficiul meu. Ieri nu am putut vedea gândul meu până la final, nu am putut să îmi discern dorința ci numai iubirea mea pentru prieten mi-a fost revelată. Iar acum reiese că am urmărit numai propriul interes în această iubire.

  Astfel, ceea ce mi-a fost ascuns ieri îmi este revelat astăzi, așa că ce ar trebui să fac?

  Mai întâi, nu regreta ceea ce s-a întâmplat ieri. Am făcut ceea ce am făcut în conformitate cu puterile mele și datorită acțiunilor mele am revelat următorul nivel azi, o dorință mai puternică, care este mult mai adâncă cu o intenție de a primi pentru sine. Și ce? Acum mă apropii de corectare.

  Asta se întâmplă clipă după clipă și astfel este spus: „Ceea ce este pierdere, gunoi, pentru superior este hrană pentru inferior”. Acum încerc să fac eforturi să mă adaptez superiorului, iar el mi se prezintă cu un exemplu: ”Uite, ăsta sunt Eu, poți fi ca Mine, ceea ce înseamnă să nu îți folosești vasele de primire, să le restricționezi și să aderi la Mine, făcând tot ce poți ca să acționezi ca mine.”
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Vin Mar 01, 2013 7:30 pm

  De obicei omul este preocupat doar de el însuşi, fie în suferinţe sau în plăcere. Dar dacă i se face dor de spiritualitate, este nevoie să-şi transfere propriile interese spre lucrurile aflate în afara lui, deci înspre universul plin de Creator. E nevoie să trăiască pentru Creator şi doinţele Lui, să lege tot ce se întamplă, de Creator şi de Scopul Creaţiei; Trebuie să i se dăruiască cu totul Creatorului, astfel încat numai învelişul corpului să rămană în cadrul materialului, iar sentimentele interioare, esenţa sa de om, , eu-l său, tot ceea ce denumim suflet, să treacă din corp în afara lui. Atunci va simţi forţa binefăcătoare, pătrunzand întregul univers, toată Creaţia.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Joi Mar 14, 2013 7:06 am

  Celor ce au realizat propria lor natură, nu le pasă să formuleze vreun sistem, sau să se lipsească de
  aşa ceva. Ei au deplina libertate să vină şi să plece, căci s-au eliberat de toate obstacolele şi de toate
  piedicile. Acţionează în chipul potrivit după cum o cer împrejurările. Dau răspunsurile potrivite, după
  temperamentul celui care întreabă. Ating eliberarea, puterile psihice şi Concentrarea supremă
  care îi face capabili să îndeplinească, cu plăcere, sarcina universală arzătoare, ca şi cum nu
  ar fi decât un joc. Aşa sunt cei care au realizat propria lor natură.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Joi Apr 11, 2013 12:50 pm

  Atunci când mă ridic după o cădere din senzaţia de rău şi, de la acea înălţime, examinez starea anterioară, văd că nu a fost rea, înţeleg că acea cădere a reprezentat o pregătire pentru ascensiunea curentă. Încep să iubesc şi să apreciez starea anterioară şi să îi fiu recunoscător pentru că fără acea cădere nu aş fi putut să urc acum.

  Asta îmi permite să apreciez şi mai mult ascensiunea mea, pentru că provine din greşelile şi defectele anterioare. Aşadar, corectez această nouă ascensiune prin noua mea atitudine faţă de ea şi învăţ din experienţă pentru viitor. Acum, ştiu cum să mă pregătesc pentru următoarea stare, pentru următoarea ascensiune, astfel încât să fiu capabil să o controlez cât de mult pot şi să lucrez deasupra raţiunii.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Lun Mai 13, 2013 10:56 pm

  Cat timp esti in lumea virtuala ? Cate ore petreci in fata calculatorului ,cu telefonul in mana ,cu tableta .... ? Mai ai timp si de altceva ? Mai simti ca e si o alta viata dincolo de tastatura ? Esti legat intr`un mare fel de aceasta lume virtuala ,si orice ai face esti cu gandul aici .Cand te`ai dus la culcare probabil aveai deja ochii prea obositi si bulbucati si rosii de atata privit monitorul ,ecranul tabletei sau al telefonului ,iar cand te`ai trezit probabil ca in minutele imediat urmatoare ai aprins calculatorul , ai aruncat un ochi rapid pe tel sa vezi noile comenturi ,ai raspuns rapid la cateva dintre ele in timp ce te grabeai sa pleci la munca ,iar cand sorbeai cafeaua probabil ca si atunci mai tastai ceva .In drum spre serviciu probabil ca asta faceai pe telefon ,si la serviciu cam aceeasi treaba .....cum ai o clipa libera mai postezi ceva ....ma rog ...iti iei vreodata seama la viata care o ai ? La cum iti trece timpul ? La primele ore ale diminetii ramai mut de cate postari sunt pe facebook si nu numai si te intrebi bai cand dracu au avut timp sa scrie atatea comenturi si replici,au avut timp sa doarma sau .... ? Foloseste`te cum poti mai bine de aceasta lume virtuala ,altminteri devii sclavul si prizionierul ei . Doar ia`ti seama . Inchide tel ,calculatorul ,deconecteaza`te de la internet macar pt 3 zile asa ca un mic test . Vei vedea cum sta treaba cu tine .
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mar Mai 14, 2013 9:47 pm

  Sunt f mandru de inima mea !
  A fost ranita ,mahnita,"rupta in bucati" si ...totusi inca rezista ! Smile
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mier Mai 29, 2013 12:37 pm

  Omul e arhetipal
  Intr`un univers in care fizicul si metafizicul reprezinta doua aspecte ale aceleiasi realitati in care hazardul e providenta,in care viata e carmuita de legi,fiecare fiinta vie este in mod necesar intruparea arhetipurile ce stau la baza manifestarii.
  Orice viata e arhetipala,incepand cu omul. Microcosmos,uneori macrocosmos,unind cerul si pamantul,el rezuma intreaga creatie pe care e menit s`o numeasca;el contine in sine cele trei regnuri si a fost `creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu`
  Fiecare organ,structura,functie sau mecanism, nu e decat manifestarea aparenta,pe un anumit plan,a unuia din arhetipurile vitale fundamentale. A desparti manifestarea de arhetipul sau inseamna a o condamna sa ramana neinteleasa .
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Vin Mai 31, 2013 12:12 am

  “Dumnezeule Prea-iubit, recunosc adevărul şi puterea Legii universale care este cuprinsă în tot ceea ce este creat şi în toate fiinţele.
  Puterea cosmică mă învăluie ca un nor, mă scaldă ca un fluviu. Ridic nivelul meu de conştiinţă până la a fi în armonie cu această Forţă divină care se manifestă în cel mai mic gând al meu, în cuvintele mele, în acţiunile mele. Cunoscând puterea cuvântului, îmi măsor fiecare vorbă. Dinamizate de către puterea divină, ele îşi ating scopul lor iar prin amprenta de neşters pe care ele o lasă asupra subiectivităţii spiritului meu, îngăduie regenerarea întregii mele fiinţe fizice şi spirituale.
  Mintea mea comandă trupului meu, iar trupul meu ascultă mintea mea.
  Corpul meu fizic este rezultatul a ceea ce asimilez şi a ceea ce gândesc.
  Sănătate perfectă, fericire, tinereţe, sunt rezultatul lor.
  Optimist, fericit şi vesel, descopăr progresiv în mine suprema frumuseţe a vieţii.
  Părul meu sănătos şi bogat, este impregnat de această viaţă, îşi menţine culoarea de la început, creşte abundent şi viguros.
  Vederea mea este perfectă, ochii relaxaţi, privirea ascuţită. Vederea mea este pătrunzătoare ca a vulturului care planează în aer şi distinge clar cuibul dorit.
  Auzul meu ascuţit şi fin, captează cel mai mic sunet al naturii. Aud înlăuntrul meu ceea ce poate auzi profetul şi chiar mai mult, auzul este reflectarea în interiorul meu a spriritului care aude tot, ştie tot, înţelege tot.
  Mă aflu în pace cu omenirea. Inima mea este plină de iubire perfectă. Robustă şi plină de sănătate, aromonia o cuprinde.
  Stomacul şi tubul meu digestiv sunt marii alchimişti ai corpului meu. Ei au grijă de el. Aceşti geniali alchimişti creează energia care hrăneşte atât fizicul, cât şi mentalul meu. Şi funcţionarea este perfectă întrucât această energie rămâne în armonie cu forţele universale puternice şi benefice. Apetitul meu, funcţiile mele de asimilare şi eliminare sunt stabile şi armonioase. Regimul meu respectă echilibrul între proteine, grăsimi, hidraţi de carbon şi săruri minerale. Menţin acest regim în perfect echilibru.
  Această forţă infinită care inundă corpul meu preia echilibrul perfect al glandelor mele endocrine care reflectă aromonia divină în capul meu, în gâtul meu, în umeri, în piept, în abdomen... în braţele mele, mâinile mele, în genunchi, picioare, tălpi, în fiecare celulă şi organ al trupului meu.
  Nervii mei sunt acum liniştiţi, stabili şi destinşi. Îmi păstrez calmul şi liniştea, chiar în mijlocul agitaţiei şi zgomotului, rămând în acord cu ritmul Spiritului universal de unde provine întreaga cunoaştere.
  Ştiu ce îmi este de trebuinţă şi cum să găsesc. Ceea ce căutam în afară, am găsit înlăuntrul meu. Înţelepciunea Legii universale mă călăuzeşte, mă hrănăşte, mă îndrumă şi-mi rezolvă problemele. Acum există o armonie completă în corpul meu, în viaţa mea, în munca mea şi în tot ceea ce întreprind.
  Ceea ce căutăm în afară există şi în interiorul meu. Viaţa, tinereţea, se manifestă în fiecare organ al corpului meu şi stau chezăşie a Unităţii divine.
  Sunt plin de vigoare, de vitalitate, de energie. Corpul meu este perfect. Sunt fericit. Fluxul Esenţei divine pătrunde fiecare din celule corpului meu şi le vitalizează. Liniştea şi forţa Spiritului Universal mă învăluie din toate părţile, mă pătrund, mă scufund în această baie de linişte, forţă, sănătate, armonie, ziua, noaptea .... În această armonie care se asemuieşte cu primăvara, se poate face totul.
  „Puterea Spiritului divin mă conduce către libertate, prosperitate şi evoluţie spirituală.
  Puterea lui Dumnezeu mă pătrunde şi-mi îngăduie să mă vizualizez aşezat în adevăratul meu loc.
  În viaţa mea apar cei care mă ajută să-mi păstrez sănătatea, fericirea şi prosperitatea. Am faţă de ei o datorie de recunoştinţă pentru care am mijloace să o onorez.
  Sunt recunosător pentru tot ceea ce se realizează şi se împlineşte.
  La momentul dorit, voi fi treaz, odihnit, bucuros, plin de energie, pentru munca pe care o am de făcut. Sunt în mod conştient de acord cu perfecţiunea Conştiinţei supreme pentru a deveni ce trebuie să fiu, lucru care cere folosirea gândirii pozitive. Nu-mi îngădui nici un gând negativ. Fac planuri sănătoase, iar ceea ce am conceput cu sinceritate în inima mea, se realizează.
  Pun în practică cunoştinţele pe care le-am dobândit.
  Muncesc pentru că trebuie să trăiesc, iar Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută pe sine; cu fiecare prilej dau ce este mai bun din mine şi fac cât pot de bine. Cred în Dumnezeu, am încredere în mine, în aproapele meu, în omenire. Ştiu că orice căutare a adevărului trece prin iubire adevărată şi credinţă sinceră. Adevărul există în fiecare suflet. Cu Credinţă, totul este posibil. Eu Cred ... Eu am Credinţă .... Sunt plin de putere şi curaj, acţiunile mele sunt drepte şi-mi asum răspunderea lor.

  Sunt ferm pe poziţie când sunt sigur că am dreptate. Îmi depăşesc temerile şi îndeplinesc încercările care mă sperie. Sunt puternic, căci sunt în armonie cu Conştinţa universală a lui Dumnezeu, izvor al întregii inteligenţe şi al tuturor faptelor. Am deplină încredere în valoarea mea personală, în puterea mea mentală, căci ea este emanaţia forţei divine.
  Sunt destul de puternic pentru a accepta cu calm bucuriile şi încercările. Îmi folosesc forţele numai pentru bine. Toate lucrurile pe care am putut să le vizualizez, devin reale. Ceea ce alţi oameni au putut să realizeze, pot să fac şi eu. Toate acţiunile mele sunt conforme cu Legea universală. Mai presus de orice, cred ceea ce a spus Iisus Christos: „Tot ceea ce fac eu, puteţi face şi voi, şi încă lucruri şi mai minunate”.
  Sunt sincer, căci numai adevărul dăinuie. Onestitatea este temelia soluţiei pe care o găsesc pentru problemele mele. Îmi îndeplinesc obligaţiile şi nu-mi precupeţesc nici timpul, nici talentele, nici eforturile.
  Sunt fidel faţă de firea şi credinţa mea. Îmi îngrijesc integritatea, dar sunt gata oricând să mă adaptez în scopul de a fi util ordinii sociale. Efortul sincer asigură reuşita şi aceasta este răsplata mea. Sunt cinstit. Sunt liber şi respect dreptul altuia. El are acelaşi drept la libertatea de a gândi şi de a face ceea ce îi dictează propria conştiinţă. Ştiu să-mi păstrez dreptul la propriile mele convingeri. Echilibrez respectul faţă de mine însumi şi consideraţia pentru un altul.
  Toată energia mea se îndreaptă către binele comun, nu-mi neglijez obligaţiile faţă de societate.
  Fac totul în modul cel mai creator cu putinţă şi în mod progresiv, chiar pentru lucrul cel mai mărunt. Acord toată atenţia, cu grija permanentă de a îmbunătăţii activitatea mea. Îmi pun viaţa în joc pentru fiecare acţiune.
  Simţul meu de observaţie este foarte ascuţit. Deosebesc fiecare lucru într-o proiecţie clară şi cu mare lux de amănunte. Le deosebesc pe cele care au valoare de cele care nu au.
  Disting binele şi răul ascuns în fiecare lucru şi ajung la o concluzie înţeleaptă prin simplul raţionament logic.
  Mă conduc pe calea sănătăţii şi a abundeţei ca să cresc ocaziile de a mă servi pe mine, familia mea, şi pe toţi cei care mă înconjoară. Puterea mea crescută este condusă de Legea Universală, o folosesc pentru înălţarea omenirii.
  Îmi dezvolt subconştientul ca să obţin şi ultimele realizări pe care le doresc. Mă purific de orice îndoială, gelozie sau teamă. Am încredere în acţiunile mele.
  Apreciez banul nu pentru mine însumi, ci pentru interesul care-l prezintă pentru oameni. Îl dau cu bucurie celor care au nevoie şi mi se întoarce înzecit.
  Am o optică sănătoasă asupra evenimentelor vieţii: sunt o verigă dintr-un lanţ uman şi sunt ca atare parţial responsabil de tot ceea ce se întâmplă. Disting în fiecare om spiritul lui Dumnezeu, prietenia şi binecuvântarea lui Dumnezeu în fiecare lucru. Păstrez aceste gânduri în mintea mea, cultiv mila, tandreţea, iubirea.
  Primesc învăţătura societăţii şi a mediului meu înconjurător. Iau parte la suferinţele semenilor mei, şi cum toţi suntem copiii lui Dumnezeu, cer iertare pentru greşelile mele şi iert greşelile altora. Sunt absolunt convins că iertând, sunt eu însumi iertat. Când dai, primeşti mai mult şi fiecare acţiune bună este răsplătită.
  Păstrez legătura cu semenii mei, nici un om nu este izolat de ceilalţi. Examinez deci toate aspectele relaţiilor mele cu ceilalţi. Nu port ură, nu mă pierd în discuţii.
  Sunt întotdeauna calm, vesel şi înţelegător, controlându-mă perfect. Nu am pentru ceilalţi decât gânduri de bunătate şi onestitate. Încerc să înţeleg şi să dezvolt aspectul pozitiv al naturii lor. Îi iubesc şi dacă vorbesc, nu spun decât ceea ce este adevărat, amabil şi util. Ce aud rău cu o ureche, iese pe cealaltă. Urăsc bârfelile şi nu vreau să văd în om decât laturile bune.
  Ştiu că sentimentele pasionale sunt necesare, fiind subînţelese pentru dragoste şi armonie totală.
  Pasiunea dragostei este de origine divină şi nu ar trebui să fie înăbuşită prin false sisteme de gândire.
  Cred că după instinctul de conservare, cel mai puternic mobil al omului este perpetuarea speciei. Aceasta începe din tinereţe şi continuă de-a lungul vieţii de adult, acordând fiecărui individ bucuria pe care o revarsă Inima universală.

  Mă aflu în Lumină, mă dezvolt din punct de vedere spiritual. Ferice de cei ce sunt flămânzi şi însetaţi de dreptate, căci ei vor fi răsplătiţi. Eu sunt parte intergrantă a legii universale. Iată de ce am încredere în mine şi în deciziile mele.... Inima mea este largă, vederea mea limpede şi voinţa mea plină de râvnă. Sunt una cu Dumnezeu, mă rog în timpul fiecărei acţiuni. Cea mai mare bucurie a mea este de a simţi această libertate şi adevărată senzaţie de a fi iluminat de către forţele universale, căci trăiesc în Ordinea divină universală.
  Aud în interiorul meu vocea celui care mă îndrumă, aud această voce care mă inundă sau se stinge în mine în momentul dorit, exact atunci când trebuie, pentru că se află în armonie cu Spiritul universal. Fiecare din manifestările mele mă umple de bucurie şi recunoştinţă... Sunt recunoscător, sunt creat pentru aceasta. Inspir şi expir, inspir şi expir, inspir şi expir .... Acum închid ochii asupra organelor corpului meu, care au nevoie de îngrijire.
  Inspir, relaxez fiecare muşchi al corpului meu. Acum simt vibraţia blândă care curge în mine. Meditez numai cu gânduri pozitive şi îndepărtez orice gând negativ, iar în consecinţă, durerea se împrăştie, grijile se depărtează, îndoielile se potolesc, astfel că frica dispare. Mă simt bine, bine, foarte bine....
  Cu forţele celeste sunt în legătură prin centrul inimii mele. Acum sunt gata să experimentez senzaţii durabile de bucurie şi odihnă.
  Sunt odihnit. Îmi destind muşchii frunţii, în timp ce pleoapele mele sunt uşor întredeschise şi relaxate. Obrajii mei îşi pierd tonusul, buzele mele sunt destinse, maxilarele sunt relaxate, în repaus. Îndepărtez orice tensiune a muşchilor de la ceafă, ai gâtului, ai umerilor, ai pieptului. O senzaţie odihnitoare se răspândeşte de la frunte până la piept.
  Toracele meu se mişcă încet în ritmul respiraţiei, în mod firesc, calm. Respir calm şi normal. Pot simţi căldura răsuflării mele. Simt şi aerul proaspăt pe care îl inspir prin nările mele. Plămânii mi se umplu de viaţă de viaţă şi de oxigen. Pieptul meu este rezistent şi tare.
  Inima mea bate regulat, transmiţând cu putere sângele în artere. Ritmul său este la unison cu Spiritul universal. Inima mea este un tot. Se simte foarte bine.
  Coastele mele saltă ritmic, ele îmi susţin bustul şi se sprijină pe perna care propteşte spatele meu, această pernă moale ca aerul pe care-l respir. Coloana mea vertebrală menţine coastele mele, le susţine. O destind, încet, segment cu segment.
  Şi stomacul meu şi-a alungat tensiunile, se relaxează la unison cu pieptul şi inima mea, încet, calm, lent. Muşchii stomacului meu sunt relaxaţi.
  Acum tot corpul meu se odihneşte; capul, ochii, obrajii, ceafa, stomacul, umerii, braţele, mâinile şi degetele mele, abdomenul, şoldurile, picioarele până la vârful degetelor mari care sunt acum destinse şi în stare de odihnă. Mă inspiră sentimente de abandon, de satisfacţie, de bucurie şi fericire. Am impresia că mă cufund întru-un somn profund, ca un prunc la sânul cald al mamei.
  Simt un fel de nor blând deasupra mea, mă înconjoară din toate părţile, liniştind simţurile şi nervii mei. Această senzaţie este atât de plăcută, încât o percep ca venind de sus, de dincolo de înţelepciunea umană.
  Oh, Doamne, Tu m-ai încercat şi Tu mă cunoşti. Tu înţelegi toate gândurile mele, toate planurile, toate motivaţiile acţiunii.
  Tu ştii totul despre mine înainte ca eu să spun ceva. Ochii Tăi au văzut toate acţiunile mele cunoscându-le dinainte ca eu să le fi dat curs. Tu eşti în acelaţi timp înaintea şi în urma mea, Tu mă învălui şi pui mâna Ta asupra mea.
  Spirit al Dumnezeului Iubirii, păstrează-mă în graţia Ta, spală-mă, purifică-mă, modelează-mă şi foloseşte-mă pentru a Te servi şi pentru gloria Ta.
  Oh, Dumnezeu al bucuriei, Te implor să mă faci să ajung una cu Tine.
  În bucurie ai creat cerul, pământul şi tot ce cuprind ele. Ajută-mă, Stăpâne, să binecuvântez creaţia Ta, să trăiesc fiecare zi în bucurie, să descopăr bucuria în orice lucru, mare sau mic. Tată ceresc, îţi mulţumesc că faci să curgă în mine şi prin mine forţa Ta revitalizantă, puterea Ta care reface fiecare celulă, fiecare picătură din sângele meu, purificând toată fiinţa mea, facând-o transparentă.
  Mă bizui pe forţa Ta, pe înţelepciunea Ta, pe sfaturile Tale şi-ţi mulţumesc, Stăpâne. Sfânt Spirit al lui Dumnezeu, vino în inima mea şi umple-o. Deschid fereastra sufletului meu ca să te las să intri, îţi consacru întreaga mea viaţă, vino şi ia-mă, umple-mă de lumină şi adevări.
  Îţi ofer singurul lucru pe care îl deţin, capacitatea de a fi numai plin de Tine. Nu sunt decât un vas gol, umple-mă ca să mă pot naşte în viaţa spiritului, viaţa adevărului, a frumuseţii, a bunătăţii, a iubirii, a înţelepciunii şi a forţei. Călăuzeşte-mă azi în tot. Condu-mă către persoanele pe care trebuie să le întâlnesc prin acţiunile şi rugăciunile mele, dar mai presus de toate, Christoase, fii înlăuntrul meu. Unde aş putea să mă duc fără Spriritul Tău? Unde aş putea să mă ascund sub văzul Tău? Dacă mă ridic, eu Te găsesc, dacă mă prăbuşesc, Te găsesc iarăşi. Dacă încalec aripile zorilor, dacă ating hotarele mărilor, tot mâna Ta este cea care mă călăzeşte. Tu ai modelat fiinţa mea cea mai profundă, Tu îmi cunoşti pe deplin sufletul. Tu m-ai creat în sânul mamei mele şi Tu ştiai încă de atunci fiinţa care voi deveni în taină.
  Dacă s-ar număra cu fire de nisip infinitul înţelepciunii şi al cunoaşterii Tale, tot nisipul Terrei nu ar ajunge, şi chiar dacă aş putea s-o fac, eu voi fi întotdeauna cu Tine. Îţi mulţumesc, o, Stăpâne, că sunt alcătuit în mod minunat, cu respect, după chipul Tău.”
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Vin Iun 14, 2013 7:35 am

  Fără a ajunge la `unu` în loc de `doi`, fără să ne unim într-un întreg, nu vom simţi nici cea mai mică lumină spirituală, deoarece ea se manifestă în unitate. 
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Lun Iun 17, 2013 5:58 pm

  Uita`te la tine,la viata ta !

  Esti un om liber ?


  Esti inlantuit de o mie si una de bariere .Poate nu vei reusi sa le vezi -este foarte stanjenitor, poate nu le vei recunoaste - este dureros, dar aceasta nu schimba situatia : Esti un sclav !


  Pentru a trece in dimensiunea spirituala trebuie sa iti recunosti sclavia . Are radacini foarte adanci .Trebuie sa te eliberezi de ele.
  Nu mai continua sa fii impaciuitor cu tine insuti,nu te mai autoconsola, nu mai continua sa iti spui : " |Totul este in regula"  
  Nu este , nimic nu este in regula,intreaga ta viata este un cosmar. Priveste !
  Nu este  nici un pic de poezie, nici un pic de muzica, nici dans ,nici iubire si nici rugaciune.


  Viata ta nu este sarbatoare .
  Bucurie ?? - este doar un cuvant din dictionar .  
  Fericire ?? - da,ai auzit de ea,dar nu stii nimic despre ea.
  Dumnezeu ?? - In temple,in biserici . Da,oamenii vorbesc despre El,dar aceia care vorbesc ,nu`L cunosc. Aceia care`L aud nu il inteleg. Tot ceea ce este frumos pare lipsit de sens; si tot ceea ce este lipsit de sens pare a fi foarte, foarte important .


  O persoana continua sa stranga bani si crede ca  face ceva foarte semnificativ . Prostia oamenilor este infinita.
  Ai mare grija !!!
  Daca`i permiti iti va distruge intreaga viata .A distrus vietile a milioane de oameni de`a lungul vremii.
  Devin`o cat mai constient - aceasta este singura posibilitate de a iesi din Ignoranta ! 
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Lun Iun 24, 2013 1:06 am

  Cel prost nu isi gaseste placerea in invatatura ci doar in a`si face cunoscuta parerea !
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Sam Aug 10, 2013 9:55 pm

  Cineva ţipă la mine, acasă sunt anumite probleme, la muncă la fel, iar eu încerc să îl recunosc pe Creator în spatele tuturor acestor oameni şi evenimente, astfel încât imaginea externă a realităţii să nu îl umbrească pe El şi să nu devină acea „barieră de oţel” dintre noi 

   
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Sam Oct 19, 2013 9:04 pm

  Fiecare dintre noi locuieşte într-un ocean de Lumina Infinitului, lumina dăruirii şi a iubirii, dar nu percepem aceasta deoarece suntem separaţi unii de alţii.

  Cum trăim asta?

  Începeţi să vă uniţi cu toată lumea, la urma urmei, există un motiv pentru care este scris: „Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine – aceasta este marea lege a Bibliei !
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Sam Oct 26, 2013 3:19 am

  Ca urmare a mii de ani de dezvoltare, o persoană a atins o stare în care nu este fericită că este în viaţă.
  Inconştient, nu vrem să trăim. 

  Totul este în zadar.

  Angoasă, suferinţă, viaţă…ce sunt toate astea?
  Am nevoie să simt că sunt fericit, bucuros? Dar nu o fac.

  Dacă primesc un soi de satisfacţie, aceasta este atinsă graţie unui efort nejustificat şi apoi, trec foarte rapid sau, în orice moment, se transformă în opusul său. Oamenii nu vor, cu adevărat, să trăiască. Prin urmare, dispreţul pentru corp nu este decât o mică consecinţă a situaţiei actuale. O persoană simte, în secret, că ar fi mult mai fericită dacă nu ar exista deloc.

  În trecut, nu exista nimic din toate astea, deoarece nu evoluasem încă spre această conştientizare. Astăzi, avem o abordare conştientă a vieţii, inutilitatea existenţei noastre, lipsa a ceva ce dă roade, degradare.
  Înţelegem natura noastră, nimicnicia noastră.

  Nimeni nu ne întreabă dacă am dorit să ne naştem, să fim educaţi în această societate sau în alta. Nu înţelegem ce, unde sau cum.
  Era un timp în care nu aveam definite obiectivele.
  Nu am fost mereu aşa dezvoltaţi deci, am alergat după tot ceea ce părea permanent, construind ceva, aspirând la ceva.

  Unul dorea capitalismul, altul comunismul şi alţii doreau să exploreze spaţiul. Am dorit să dovedim ceva, să luptăm şi să atingem un soi de afirmare de sine. Astăzi, toate astea nu există deloc, pur şi simplu au dispărut şi rămâne o fântână goală, din care toată apa s-a scurs.

  Nu mai avem nimic pentru a ne împlini.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mier Noi 13, 2013 10:39 am

  Dacă tu vrei să cunoşti într-adevăr plăcerea veşnică, trebuie să o primeşti în dorinţa de dăruire !
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mier Noi 13, 2013 11:08 am

  Orbul nu il poate ajuta pe orb.

  Cei ce bajbaie in intuneric nu le pot arata celorlalti calea catre lumina.

  Cei care nu cunosc nemurirea nu ii pot ajuta pe altii sa scape de teama de moarte .

  Cei are nu traiesc total si intens,al caror cantec inca nu vine din suflet,al caror zambet este doar desenat pe buze,nu`i pot ajuta pe altii sa fie autentici si sinceri .

  Cei care sunt ipocriti si prefacuti nu au cum sa ajute alti oameni sa fie cinstiti.

  Aceia care nu sunt inca ei insisi, care nu stiu nimic despre ei, nu ai nici cea mai mica idee despre individualitatea lor- cei care sunt inca pierduti in personalitatea lor,care este falsa si modelata de societate - nu pot ajuta pe nimeni altcineva sa isi gaseasca individualitatea .

  Chiar daca ai cele mai bune intentii, pur si simplu nu pot.

  Daca flacara vietii tale nu arde, cum ai putea sa aprinzi focul in lampile stinse ale celorlalti ?
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Lun Dec 16, 2013 12:02 pm

  Oamenii de ştiinţă au studiat legile Naturii, comportamentul nostru
  şi locul nostru în lume, timp de mii de ani. Totuşi, în aceste zile, ei
  îşi dau seama că, cu cât avansează cu cercetările, cu atât mai
  confuză li se pare a fi lumea.
  În timp ce ştiinţa a adus un enorm progres de necontestat în
  vieţile noastre, există totuşi graniţe dincolo de care nu poate
  pătrunde. De exemplu, instrumentele ştiinţifice nu pot măsura
  sufletul uman, sau motivaţia care stă la baza acţiunilor noastre. Dacă
  s-ar fi putut, am fi fost capabili să „programăm” oamenii să se
  poarte după cum dorim. Dar deoarece nu putem percepe cele mai
  esenţiale motivaţii ale noastre, noi umanii, apogeul Creaţiei, încă nu
  suntem conştienţi de motivul pentru care venim în această lume!

  Omul a căutat întotdeauna răspunsuri la întrebările de bază ale
  vieţii:

  Cine sunt eu? Care este scopul vieţii mele? De ce exista
  lumea? Ne continuăm existenţa după ce fiinţa fizică încetează să
  mai fie?

  În absenţa unor răspunsuri suficiente, unele persoane găsesc un
  refugiu temporar în învăţăturile Estice, în meditaţii sau tehnici care
  minimalizează aşteptările personale şi reduc suferinţa cauzată de
  dezamăgire.
  Totuşi, experienţa ne învaţă ca nu ne putem satisface niciodată
  dorinţele; de aceea, întotdeauna vom experimenta anumite grade de
  nemulţumire.

  Până acum, la cel mai profund nivel al fiinţei noastre,
  adevărata bază a suferinţei se naşte din incapacitatea noastră de a
  răspunde la întrebarea fundamentală a vieţii: „De ce mă aflu aici?”
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mar Dec 31, 2013 11:15 am

  Sinele este esenţa noastră, singurul lucru care ne caracterizează individual. Totuşi, este în continuă schimbare şi ceea ce rămâne este doar o cochilie externă şi animată. Acesta este motivul pentru care se spune că în fiecare moment, omul se naşte din nou.

  Şi totuşi, dacă este astfel, cum ar trebui să ne raportăm unii la alţii şi cum ar trebui să ne percepem? Cum putem „stabiliza” ceva în interiorul şi exteriorul nostru, dacă suntem într-o continuă schimbare şi tot ceea ce percepem este funcţie de starea noastră interioară?
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Mar Feb 04, 2014 12:11 pm

  În spiritualitate, nimic nu este măsurat în funcţie de cantitatea de energie, ci mai degrabă în calitate. O intenţie puternică este o intenţie care nu se opreşte niciodată. O intenţie slabă poate fi oprită. Dar o intenţie puternică nu poate fi oprită dacă ea este constantă, şi se spune despre ea că este crescută. Desigur, tot soiul de perturbări vor veni, atât generale cât şi particulare, dar în faţa tuturor tulburărilor trebuie să fim preocupaţi de un singur lucru: o intenţie atât de puternică, încât nu se opreşte niciodată. Tocmai cu aceasta trebuie să ne consolidăm reciproc şi este garanţia mutuală care se realizează.
  De la o intenţie mică şi slabă, trebuie să ajungem la o intenţie mare şi puternică, adică, plecând de la pauze regulate, de la o pierdere a dorinţei spirituale arzătoare, trebuie să trecem la o singură inimă, la centrul grupului în care Creatorul este dezvăluit, astfel încât ne vom conecta împreună cu El aici, într-o singură îmbrăţişare.
  avatar
  thats_life
  Admin
  Admin

  Mesaje : 493
  Puncte : 784
  Reputatie : 18
  Data de inscriere : 12/07/2012
  Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de thats_life la data de Lun Apr 07, 2014 10:05 am

  FOARTE IMPORTANT PENTRU ASA ZISII PRIETENI !


  Decat o dragoste prefacuta mai bine o dusmanie pe fata . 


  Cel putin o dusmanie pe fata e mai sincera decat un comportament atat de ipocrit si fatarnic,fals,o masca a dragostei. Unii pun pe seama bunului simt ACEST COMPORTAMENT . Adica ei considera ca a afisa o fata prietenoasa atunci cand de fapt inima lor le este mancata de ura , este legat de bunul simt . O aberatie . Nu voi aprecia aceasta falsitate niciodata.


  Nu pot si nici nu vreau sa schimb felul cuiva de a fi ,si imi cer scuze daca  am pretentia ce ceilalti sa imi respecte acelasi drept de a fi cum vreau sa fiu . 


  O planta asezata intr`un mediu rau ii va dauna si se va ofili,iar intr`un final va muri.


  Imi rezerv dreptul de a imi alege mediul pe care il consider benefic mie si familiei . Voi respinge mediul pe care il consider daunator mie si familiei mele chiar daca acesta implica prietenii sau rudele . Si fac asta nu pentru ca urasc sau dusmanesc pe cineva,ci pentru ca vad ca relationarea dintre noi nu duce la nimic bun . Fac o alegere pe baza acestor lucruri analizate si verificate in timp . Pur si simplu felul meu de gandire cu felul altora de gandire nu se potriveste .Aceasta nepotrivire duce la discutii ,barfe si tot felul de animozitati,alimenteaza ura si distruge sufletul . Ma poate condamna cineva ca vreau sa ies din acest mediu ? Oare nu am eu dreptul sa fac ce vreau cu viata mea si cu cei al meu ?  


  Nu dau peste tine ,nu da peste mine. 


  Va respect totusi atat de mult incat sa va salut . Insa va spun ca nu va fi nimic mai mult de atat. 
  Fiindcă pe pământ nu este niciun om fără prihană, care să facă binele fără să păcătuiască.
  Nu lua nici tu seama la toate vorbele care se spun, ca nu cumva s-auzi pe (prietenul,fratele,sora...etc) vorbindu-te de rău!
  Căci ştie inima ta de câte ori ai vorbit şi tu de rău pe alţii.


  Nu ar trebui sa ma folosesc de acest cuvinte intru`un sens firesc ci in unul spiritual insa ma vad nevoit sa fac asta pentru a ma face inteles de unii .


  Va spun ca am cel putin atatea motive cate aveti si voi(unii) si poate chiar insutit mai multe de a fi plin de ura si dusmanie fata de unii dintre voi incat sa nu va mai bag in seama toata viata mea .


  Nu sunt dator nimanui cu nimic din punct de vedere material si nici nu voi fi vreodata .Datoriile pe care le avem unii fata de altii sunt mai degraba unele sufletesti ,spirituale . Daca totusi cineva m-a ajutat ,la randul meu am intors ajutorul atunci cand a fost nevoie si chiar si atunci cand nici macar nu l-au cerut,dar erau in nevoie . 


  Imi pare rau ca unii nu reusesc sa tina minte decat ceea ce fac ei pentru altii nu si ce fac altii pentru ei . Parca ar fi niste bieti batrani fara de memorie . Pur si simplu tu nu ai facut nimic pentru nimeni . Ei au facut si nu mai contenesc sa iti scoata ochii pentru asta si trebuie sa le fii vesnic recunoscatori.
    
  Imi pare rau ca ei cred ca ceea ce sunt (adica desteptii,inteligentii,descurcaretii care au realizat ceva macar ca nu au realizat nimic) ,sunt prin fortele lor porprii si nu pun aceasta binecuvantare pe seama Celui de Sus care DA si IA dupa cum vrea El . 


  Daca m-am purtat vreodata cu cineva intr`un mod mai respingator,acest lucru l-am facut intr`un mod voit si gandit.
  Si poate ca unii dintre voi v-ati simtit jigniti insa niciodata nu v-ati gandit ca poate voi m-ati determinat sa ma port asa ? Cat de usor este sa vezi pe altul sa arunci si sa dai cu pietre in altul. 


  Nu am nicio mustrare de constiinta pentru felul in care m-am purtat pentru ca stiu cat de mult am incercat sa va intru in gratii de-alungul anilor . Insa cine sunt eu ,ce sunt eu pentru voi ? Nimic . Sau poate ca totusi sunt ceva de va roade ura si dusmania . Altfel nu ati fi afectati in nici un fel .Nici in bine si nici in rau .  Nu ?


  Va rog nu va mai dati cu parerea despre mine sau familia mea atata timp cat nu ma/ne intereseaza!
  Fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea si nu imi voi trai viata in functie de ce va place voua sau nu !
  Nu suntem nici tu ,nici eu , atat de intelepti incat sa nu mai avem ce invata ! 


  Nu ma deranjzeaza ca ma judeci ,ca ma urasti ,ca ma vorbesti pe la spate tu cel/cea care te numesti prieten/a .Ma pui insa in situatia de a vorbi cu tine sau de a adopta un anume comportament fata de tine in functie de mentalitatea ta . UN joc psihologic pe care il fac si pe care nu il remarci inca . 


  Intr`un final consider ca e momentul sa taiem din radacini orice fel de lagaturi pentru ca pur si simplu nu avem nimic in comnun. Sper sa intelegi asta si sa o accepti cu maturitate . 
  Si ca un ultim gand :  e bine sa spui in fata ceea ce simti si gandesti daca tii intr`adevar la o relatie de prietenie. Dar tu nu vrei sa o rezolvi. Tu esti doar lovit in egoul si mandria ta. De aceea barfa si ura iti macina sufletul . 
    


    

  Continut sponsorizat

  Re: Jurnal thats_life ( eddy)

  Mesaj Scris de Continut sponsorizat


   Acum este: Mier Ian 16, 2019 5:59 pm